Lokal SEO Göteborg

För att trivas i lokal sökning måste du göra tre saker: optimera ditt Google My Business-konto, förbättra din SEO på sidan genom att uppdatera din webbplats. Lokal SEO Göteborg Sökmotoroptimering fokuserar på att erbjuda resultat som är relevanta för en sökare baserat på deras nuvarande plats. Om jag söker efter ”Pizzeria” på mitt skrivbord just nu, skulle Google förse mig med resultat som är närmast mig. Sverige i topp på smartphones , och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2021. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online närvaro i mobila sök lokal.

Behöver du hjälp med SEO i Göteborg

Lokal sökning är kraftfull för små företag: fyra av fem konsumenter använder sökning för att hitta lokal information, vilket innebär att om ditt företag inte är optimerat för lokal sökning kan du missa 85% av dina potentiella kunder. Kort sagt, lokal SEO Göteborg är avgörande om du vill att ditt företag ska vara relevant. Sverige i topp på smartphones, och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2021. Fyra av fem konsumenter använder mobiltelefoner för att handla och nio av tio mobila sökningar leder till handling. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online-närvaro i mobila sök lokal SEO Göteborg.
Mobil SEO bör inte längre anses skild från skrivbordet SEO (Sökmotoroptimering). Snarare de är båda del av en komplett SEO strategi. Om ditt företag säljer en produkt eller tjänst i en fysisk plats, kommer lokala SEO bli ett bra komplement till din marknadsföringskampanj. Den främsta skillnaden mellan lokala och ekologiska SEO är enheten kunder använder för att söka. Konsumenter som använder sina mobila och surfplattor för att hitta specifika produkter eller tjänster är oftast längre fram i säljcykeln än de som kan använda den stationära datorn till ”taxi”. Större sökmotorer använder algoritmer för att skilja mellan mobil, dator och surfplattor, och resultaten visas kommer att variera beroende på vilken enhet.