Lokal SEO Lund

Lokal Sökmotoroptimering Lund (SEO) fokuserar på att erbjuda resultat som är relevanta för en sökare baserat på deras nuvarande plats. Om jag söker efter ”bästa stek restaurang” på mitt skrivbord just nu, skulle Google förse mig med resultat som är närmast mig. Sverige i topp på smartphones , och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2022. Fyra av fem konsumenter använder mobiltelefoner för att handla och nio av tio mobila sökningar leder till handling. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online-närvaro i mobila sök lokal. En färsk studie visade att mer än 60 procent av mobila sökningar är lokal eller platsbaserade, och mer än hälften av mobila konsumenter vill köpa inom en timme använder sin mobila enhet.

Behöver du hjälp med SEO i Lund

Sverige i topp på smartphones , och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2019. Fyra av fem konsumenter använder mobiltelefoner för att handla och nio av tio mobila sökningar leder till handling. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online-närvaro i mobila sök lokal (SEO Lund). En färsk studie från ComScore visade att mer än 60 procent av mobila sökningar är lokal eller platsbaserade, och mer än hälften av mobila konsumenter vill köpa inom en timme använder sin mobila enhet.
Mobil SEO bör inte längre anses skild från skrivbordet SEO (Sökmotoroptimering). Snarare de är båda del av en komplett SEO strategi. Om ditt företag säljer en produkt eller tjänst i en fysisk plats, kommer lokala SEO bli ett bra komplement till din marknadsföringskampanj. Den främsta skillnaden mellan lokala och ekologiska SEO är enheten kunder använder för att söka. Konsumenter som använder sina mobila och surfplattor för att hitta specifika produkter eller tjänster är oftast längre fram i säljcykeln än de som kan använda den stationära datorn till ”fönstershoppa”. Större sökmotorer använder algoritmer för att skilja mellan mobil, dator och surfplattor, och resultaten visas kommer att variera beroende på vilken enhet.