Excel och Google Dokument

En av mina favorit SEO APPS verktyg hjälper mig med länk byggnad, projektledning, hemsida krypande och webb skrapning Google Dokument. Checkar ut dina konkurrenter i en viss resultatsidor för sökmotorer är viktigt för att utvärdera svårigheten att ett nyckelord och för att hitta enkla länkmöjligheter, men tillbringat hela dagen gräva igenom dina konkurrenters hemsidor kan vara en enorm tid sjunker. Inte nog med att rapporten visar hur ofta dina konkurrenter visas i topp 10 för en mängd olika sökord som du väljer, men det kommer också att dra upp MozRank, domänens myndighet, och länkning domäner från Open Site Explorer för att ge dig en bild av styrkan av domänerna du kommer att konkurrera med.

Google SEO Docs Tools

Du bör nu se de 50 bästa Google Sverige resultat för vart och ett av dina sökord, med några resultat för din webbplats gulmarkerade. Längst upp, ser du din nuvarande högsta positionen för varje sökord (eller ”Ej i topp 50), följt av placeringen av några specifika webbadresser som du har angett. Du kan infoga så många extra rader som du vill använda för specifika webbadresser (kopiera formlerna från raden ovan), eller ta bort rader om du inte behöver dem. Och du kan lägga till fler sökord kolumner, upp till en gräns på 50 per kalkylblad. För att hålla saker och ting enklare och snabbare, använda flera kalkylblad för olika ämnen sektioner i stället plugga alla dina sökord i en stor fil. Google Dokument (SEO Docs) kan också fungera som en snabb och smutsig rang kontroll verktyg.

SEO Docs Apps

  • Automatik uppdatera ranking
  • Få inkommande länkar till din webbplats för off-sida SEO
  • få ranking i sökmotor
  • Upp till 20 sökord
  • Upp till 10 landing page

Search är mitt huvudfokus. Nyligen har jag byggt ett praktiskt verktyg för att få en överblick över Googles sökresultat.