Vad är lokal SEO Stockholm?

Lokal Sökmotoroptimering i Stockholm är en gren av SEO som specifikt handlar om sökmotoroptimering för lokala företag. Genom att genomföra en effektiv lokal SEO-kampanj kan ditt företag visas på sidan 1 på Googles resultatsidor, både i ”Kartpaket” och ”Organiska listor”. Lokal SEO Stockholm Sökmotoroptimering fokuserar på att erbjuda resultat som är relevanta för en sökare baserat på deras nuvarande plats. Om jag söker efter ”Restaurang” på mitt skrivbord just nu, skulle Google förse mig med resultat som är närmast mig. Sverige i topp på smartphones , och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2022. Fyra av fem konsumenter använder mobiltelefoner för att handla och nio av tio mobila sökningar leder till handling. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online-närvaro i mobila sök lokal.

Behöver du hjälp med SEO i Stockholm

Sverige i topp på smartphones , och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2020. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online-närvaro i mobila sök lokal (Sökmotoroptimering Stockholm).
Mobil SEO bör inte längre anses skild från skrivbordet SEO (Sökmotoroptimering). Snarare de är båda del av en komplett SEO strategi. Den främsta skillnaden mellan lokala och ekologiska SEO är enheten kunder använder för att söka. Konsumenter som använder sina mobila och surfplattor för att hitta specifika produkter eller tjänster är oftast längre fram i säljcykeln än de som kan använda den stationära datorn till ”Frisör”. Större sökmotorer använder algoritmer för att skilja mellan mobil, dator och surfplattor, och resultaten visas kommer att variera beroende på vilken enhet.